image

Nyheder

Pressemeddelelse - Umbraco - 24. september 2018

Ungt digitalt bureau får hul igennem til USA med nyt forretningsområde

Det Odense baserede, digitale bureau Struct, der har specialiseret sig i PIM og eCommerce løsninger, tager nu turen over Atlanten. Struct har udviklet et Product Information Management system(PIM) til Umbraco CMS, som kommer til at udgøre et nyt forretningsområde for virksomheden.

- Vi har udviklet en helt unik PIM løsning til Umbraco, som er den førende og hurtigst voksende Microsoft baserede CMS platform. Via Umbracos netværk af guldpartnere over det meste af verden, har vi nu fået hul igennem til bl.a. store kunder inden for byggebranchen i USA, forklarer Jacob Kruse, der er CEO hos Struct.

For at nedbringe time to market, sikre datakvaliteten samt den gode kundeoplevelse, så har især de lidt større webshops ifølge Jacob Kruse brug for et centralt sted, hvor alle data om produkter samles.

Det kræver et værktøj, som gør det nemt at arbejde med data, og hvor databehandlingen er effektiv og fejlfri. Samtidig skal det være nemt at sende data videre ud i forskellige kanaler som eksempelvis webshop, apps og kataloger på en hurtig og kontrolleret måde. Herhjemme gør bl.a. Aarstiderne og byggekæden STARK brug af Structs PIM løsning.

Strategisk forretningsområde

- Det er blevet et nyt stratetisk forretningsområde for os. Vi kan se vi har ramt et hul i markedet og når vi nu rigtig får hul igennem med vores PIM løsning i udlandet, så forventer vi, det kommer til at udgøre en betragtelig del af vores forretning, siger Jacob Kruse.

Struct er etableret i 2015 og er vokset støt fra dag ét. Struct beskæftiger i dag knap 20 medarbejdere, men ifølge Jacob kruse, så er det ikke ambitionerne, at Struct skal vokse på antal medarbejdere selv om PIM løsningen bliver en stor forretning.

- Via de andre Umbraco Guldpartnere har vi jo en helt unik og direkte adgang til udenlandske markeder, som gør det så meget nemmere at få kontakt til nye kunder. Vores plan er ikke at starte en decideret afdeling op i USA eller andre udenlandske markeder, men derimod uddanne vores Umbraco partnere i salg, service, support mv., forklarer Jacob Kruse.

 

Flere digitale bureauer på vej til udlandet

Hos Umbraco, der med flere end en halv million live sites i luften globalt, er den danske CMS-virksomhed, der er udbredt på flest markeder i verden, forudsiger CEO Kim Sneum Madsen, at man i de kommende år vil se langt flere bureauer udnytte mulighederne i Umbracos netværk og derved skabe forretning i udlandet.

- Det er da ingen hemmelighed, at i takt med, at vi får flere og flere guldpartnere globalt, så ser vi rigtig gerne, at bureauerne samarbejder tæt og laver forretning sammen. Jo mere de gør det, jo mere bliver Umbraco udbredt. Vi har flere end 1000 partnere verden over og det er nu en klar del af vores strategi, at føre flere sammen. Det kommer vi derfor til at se meget mere af de kommende år, siger Kim Sneum Madsen.

Umbracos løsning har indtil for nylig udelukkende været baseret på open source og derved gratis løsning for kunderne og hvor Umbracos indtjening er baseret på certificering af Umbraco partnere, som typisk er de digitale webbureauer.

Inden for de senere år har Umbraco også lanceret Umbraco Cloud, der er placeret i skyen, og som fortsat vokser med mere end 200 procent om året.


Struct på Codegarden

Maj 2018

Igen i år deltager Struct på Umbracos årlige Codegarden event. Her mødes udviklere og Umbraco partnere for at høre om hvad der foregår i Web verdenen og få introduktion til features og muligheder med Umbracos platform. StructPIM vil også blive præsenteret og Struct vil være tilstede alle dagene til at demonstrere og snakke om mulighederne med StructPIM. Så leder du efter dit nye PIM system eller er du som webleverandør på udkig efter den perfekte PIMpartner så kig forbi. 


Struct sprænger rammerne

Januar 2018

2018 blev skudt godt i gang med en flytning til nye lokaler. Pladsen i det gamle var blevet for trang og mere plads skulle der til. 
 
En anden ramme der også er fyldt godt op er kuglerammen der skulle beregne resultatet for 2017. For 3. år i træk levede resultatet op til vores forventninger. Struct A/S kunne d. 15. Januar aflægge et super positivt regnskab for 2017.
 
Det er meget væsentligt for os at vi med vores størrelse og relativt unge alder taget i betragtning er en bundsolid virksomhed. Derudover kan vi allerede nu se fundamentet til et rigtig fornuftigt 2018 tegne sig foran os.
Efterspørgslen på især vores PIM løsninger er rigtig stor. Vores netværk og super søde og rosende kunder har gjort det let at sprede budskabet om mulighederne med vores løsning.
Vores nye venner blandt 90+ andre Umbraco Guldpartnere har også lige rykket ved forventningerne til de kommende år.
 
Vi glæder os til vores fortsatte stærke og gode samarbejde med kunder og samarbejdspartnere i 2018.

Struct flytter

Januar 2018

Efter endnu et fantastisk år for Struct skal vi nu flytte igen.
Vi ønsker egentligt ikke at blive meget større end vi er nu, men vi nærmer os ansættelse nr. 20 og har brug for mere plads.
Vi bliver på Wichmandsgade men flytter fra nr. 3 til nr. 1.
 
Med 600 kvm på 1. sal får vi masser af lys, luft og plads at boltre os på. Derudover er der en perfekt udsigt med 270 graders kig ud over by, banegård, byens bro, havn og skov.
Vi glæder os til at byde velkommen i de nye lokaler.

Umbraco Gold Partner

September 2017

Struct er blevet GuldPartner hos Umbraco.

Det har givet en tæt forretningsmæssig og teknisk tilknytning til Umbraco HQ. Det betyder også, at Struct har kunnet indgå partnerskaber med andre Umbraco guldpartnere.

StructPIM kan derfor forhandles og implementeres af en lang række af de største web og ecommerce bureauer, både i Danmark, men også blandt Umbraco Guldpartnere i resten af verden.


Struct fik et kanonår.

Januar 2017

Struct A/S har netop aflagt årsregnskab for 2016.
Resultatet er knap 2.3 mill kroner, hvilket er fuldt tilfredsstillende.

Det er en stor efterspørgsel på vores eCommerce og PIM løsninger, og vi kan se på vores kundetilgang og interesse fra samarbejdspartnere, at vi stille og roligt er ved at blive en toneangivende standard på området. Især blandt de kunder, der får bygget deres løsning på Umbraco, får vi stor ros for et ekstremt gennemtænkt og pædagogisk workflow mellem ERP, PIM og eCommerce. Især i forhold til produkt og datavedligehold, som i nogle PIM systemer ofte indbefatter meget indviklede og tunge arbejdsgange. Her sikrer Structs PIM implementeringer, at de redaktionelle udfordringer ved at arbejde med PIM er så lette som muligt.

Ved indgangen til 2017 var vi 14 ansatte, men vi har brug for flere dygtige kollegaer. Lige nu står vi og skal have 2 nye A-spillere ombord. I al ubeskedenhed betragter vi os selv som DET mest innovatiove OG hyggelige IT-udviklingsmiljø på Fyn. :-)

Ligesom sidste år skal vi igen på en 4 dages teambuildingtur til Spanien, og vi vil rigtigt gerne have dig med. Vi har allerede købt 2 ekstra flybilletter, men mangler bare at skrive de rigtige navne på dem.


Julestatus

December 2016

Det er næsten som et eventyr.

Der har været fuld fart over feltet i 2016 for Struct. En lang optur med kontrolleret vækst, nye kunder, nye kollegaer, nyt domicil. Det er svært at skjule begejstringen, især fordi rejsen er foregået sammen med  de bedste kollegaer, man kunne ønske sig. Det er fantastisk at være en del af en flok, hvor alle arbejder i samme retning.

Kunder

Ud over at arbejde med kunder som Uhrenholt, Kompan og Intersport, som har oplevet nogle radikale konverteringsforbedringer i år, så er der også kommet flere nye interessante kunder til. Struct klarer sig “ikke så ringe”, når vi er blevet inviteret til diverse udbud. Så der arbejdes i øjeblikket på flere nye spændende løsninger, der vil se dagens lys i 2017.

Struct har i år  bl.a. leveret en PIM løsning til Aarstiderne. De er super seje og har ganske overbevisende vundet både den danske og europæiske e-handelspris i 2016, så et kæmpe tillykke til dem.

Struct er også gået hen og blevet mere internationale ved at vinde et stort PIM og eCommerce projekt for den svenske koncern Lammhults Biblioteksdesign AB, som leverer indretning og systemer til biblioteker på det globale marked.

Resultat og plan.

Vi kan allerede nu se, at vi overgår det planlagte budget for 2016.

Vi vil gerne fortsætte med at have fuld kontrol over vores udvikling, så i 2017 ønsker vi kun en moderat vækst på medarbejdersiden. På den måde kan vi konsolidere virksomhedens know-how og samarbejdsevner i de enkelte teams og dermed kvalitetssikre vores “A-holds” strategi.


Vi flytter i eget domicil.

Juni 2016

Nye kunder og flere nye dygtige medspillere på A-holdet kræver mere plads.

Netop hjemvendt fra en fantastisk teambuilding tur i Spanien, har Struct fundet flyttekasserne frem og flytter pr. 1. Juni i eget domicil. Området er ikke helt ukendt for os, da den fysiske afstand til vores gamle lokaler kun er 80 meter. Adressen er Wichmandsgade 3 i Odense. Her får vi vores helt eget hus med en super hyggelig stemning og fine faciliteter for både ansatte og gæster. Se evt. mere her i avisen, der var på besøg for at se de nye lokaler. 


Nye kunder vælger Struct A/S

December 2015

I løbet af det seneste halve år er vi virkelig blevet bekræftet i troen på vores virksomhed og forretningsidé. Vi har oplevet en flot tilstrømning af nye kunder, som har vist deres tillid til os, og her ved årets slutning arbejder teamet på spændende projekter for OUH, Eurotoys, Lebock, Créadore, Alumeco og Kompan. For sidstnævnte skal vi bl.a. stå for udvikling af Kompans globale B2B reservedelsshop.

Derudover er vi blevet kontaktet af en del af vores tidligere kunder, der før har haft god erfaring med at benytte os som online rådgivere. Disse har ønsket hjælp til at udvikle deres fremtidige PIM og eCommerce strategi baseret på vores løsninger. Blandt disse virksomheder er det med stolthed, at vi kan byde velkommen til bl.a. Uhrenholt og Intersport.

PIM og e-handel

Med 15 års erfaring leverer Struct avancerede e-handelsløsninger med udgangspunkt i Skandinaviens mest fleksible PIM system (Produktdatabase) og stribevis af standardkomponenter til webudvikling og eCommerce. Derved har specialisterne bag Struct A/S igen slået sig sikkert fast som en af markedets mest kompetente og resultatskabende leverandører af e-handelsløsninger.

Job hos Struct

Vi er også stolte af, at vi i en branche, hvor det i øjeblikket kan være svært at tiltrække og fastholde kvalificerede medarbejdere, endnu ikke har haft problemer med at finde de rigtige ressourcer. Vi har lykkedes med at etablere et “Dreamteam”,  men er begyndt at kigge efter flere nye dygtige kollegaer til ansættelse i løbet af 2016.


Sommerstatus

August 2015

Nyt PIM system

Firmaet Struct har snart 2 års fødselsdag. Siden vi for knap 6 mdr. siden blev omdannet til Struct A/S med nye partnere og investorer om bord, er det gået rigtigt stærkt. Det er væltet ind med positive tilkendegivelser fra alle kanter. Dygtige folk, der søger job, og kunder, der er interesserede i at høre mere om vores løsninger. Vi har allerede mange spændende projekter i ordrebogen og endnu flere i pipeline.

PIM

Vi har med vores 15+ års erfaring i at arbejde med produktdata, integration, PIM og e-handelsløsninger skabt Skandinaviens mest komplette og generiske PIM system. Løsningen er i første omgang 100 % baseret på og integreret i Umbraco, men kan også køre “stand alone” og dermed bruges i andre platforme eller frameworks.

Jobs

I forbindelse med den positive udvikling vi er inde i, er vi interesserede i at holde udkig efter kommende nye kollegaer til Danmarks mest kompetente og resultatskabende PIM og e-handelshus. Så send en mail til job@struct.dk, hvis du er .Net haj og kunne tænke dig at høre mere om, hvor spændende det er at arbejde hos os.

Eksempler fra Pressen:

Markedsføring

"Nyt e-handelshus på gaden"

http://markedsforing.dk/artikler/bureauer/nyt-e-handelshus-p-gaden

Fyens Stifttidende

"Splittelse: Stiftere forlader stort fynsk it-firma"

http://www.fyens.dk/erhverv/Splittelse-Stiftere-forlader-stort-fynsk-it-firma/artikel/2671297

Bureaubiz

"Partnere bryder ud af fynsk e-handelsbureau"

http://www.bureaubiz.dk/Ny-heder/Artikler/2015/Uge-10/Partnere-bryder-ud-af-fynsk-e-handelsbureau

Erhvervsavisen Fyn

"Vi vil bare gerne have en god arbejdsplads"

http://www.mitfyn.dk/article/454211


Pressemeddelelse Struct A/S

Marts 2015

Tidligere medstiftere og ledende medarbejdere fra Hedal Kruse Brohus A/S, også kendt som “Hesehus”, starter ny IT-virksomhed.

Jacob Kruse, Mads Brohus og Peter Melchiorsen, der alle har været en del af Hedal Kruse Brohus A/S, har startet et nyt e-business konsulenthus Struct A/S. Virksomheden er et specialistbureau, der leverer Microsoft.Net og PIM-baserede webløsninger, og er især specialiseret i B2B og B2C e-handelsløsninger.

Baggrund

De 3 partnere og stiftere af Struct A/S har været en del af branchen siden slutningen af 90’erne, hvor de første e-handelsløsninger så dagens lys. Jacob Kruse og Mads Brohus har været kollegaer først i det A.P. Møller-Mærskejede webbureau Ecarisma A/S og sidenhen som partnere og stiftere i dét, der endte med at blive et af de største e-handels/webbureauer i Danmark: Hedal Kruse Brohus A/S.

Peter Melchiorsen blev ansat i “Hesehus” i 2008 og arbejdede her i en periode som chef for arkitektteamet, indtil han blev selvstændig i 2013 for at arbejde målrettet med PIM og ”BIG data” løsninger i sin egen virksomhed. Struct A/S er baseret på en fælles vision blandt stifterne om, hvordan man bliver den ideelle leverandør af e-handelsløsninger.

Et modent marked i stadig vækst 

Markedet for e-handelsløsninger er både nationalt og internationalt i stadig vækst. Der er behov for kompetente leverandører i et marked, hvor kunderne ofte kan have svært ved at se en fornuftig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vi vil sammen med kunderne indgå i et samarbejde baseret på tillid og her igennem tilbyde højkvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser.

Kundetilpassede løsninger på standardsoftware 

Struct A/S vil følge den tydelige trend i markedet og implementere de kundetilpassede løsninger på modent standardsoftware. Generelt tages der udgangspunkt i Microsoft teknologi. Løsningerne er bl.a. baseret på ”Umbraco”, som internationalt anvendes i tusindvis af mellemstore og store virksomheder. 

"Ved at bruge vores lange erfaring i branchen til at kortlægge og analysere kundens behov, kan vi sammen med kunden skabe den helt rigtige e-handelsstrategi. Denne implementeres med en resultatorienteret løsning, baseret på kundetilpasset standardsoftware og kendte teknologier. På denne måde kan vi gå direkte efter målet og skabe den helt rigtige og lønsomme løsning for vores kunder"udtaler partner og adm. direktør for Struct A/S, Jacob Kruse.

Dedikerede e-handelsspecialister 

Struct A/S kan som konsulenthus levere hele løsningen: analyse, strategi, design, implementering, drift, optimering og hosting (med samarbejdspartnere). Der vil fra starten være 10 højt specialiserede medarbejdere med mange års erfaring i den nye virksomhed, der forventes at vokse stabilt og kontrolleret i løbet af de kommende år. Blandt de ansatte er der også andre tidligere kollegaer, der ligesom stifterne brænder for at skabe de “rigtige” løsninger. 

Yderligere info:

Adm. direktør Jacob Kruse

+45 20 45 50 80

kruse@struct.dk

 

Download billede

Download logo