image

Om Struct

“Vi har ikke behov for at blive de største, men vi bestræber os på at være de bedste”

Mød en gamechanger i e-handelsbranchen.

De 3 partnere og stiftere af Struct A/S har været en del af branchen siden slutningen af 90’erne, hvor de første e-handelsløsninger så dagens lys.

Jacob Kruse og Mads Brohus har været kollegaer først i det A.P. Møller-Mærsk ejede webbureau Ecarisma A/S og sidenhen som partnere og stiftere i dét, der endte med at blive et af de største e-handels/webbureauer i Danmark: Hedal Kruse Brohus A/S (Hesehus).

Peter Melchiorsen blev ansat i “Hesehus” i 2008 og arbejdede her i en periode som chef for arkitektteamet, indtil han blev selvstændig i 2013 for at arbejde målrettet med PIM løsninger i sin egen virksomhed.

Struct A/S er baseret på en fælles vision blandt stifterne om, hvordan man bliver den ideelle leverandør af teknologi til e-handelsløsninger.

"Stifterne af Struct A/S har en række succeser bag sig. De har været en del af branchen siden slutningen af 90’erne."
image

Navnet Struct

En ”Struct” er et begreb fra ”kodeverdenen”.


Udover den nørdede beskrivelse kommer det jo også af “Struktur” som er et af omdrejningspunkterne I at skabe en god e-handelsløsning. Alt lige fra at få skabt en god struktur på forretning, organisation, IT systemer, kunder, data osv.

Derudover skulle navnet også gerne dække vores evne til, med vores lange erfaring i branchen, at styre og organisere projekterne på en struktureret måde.

"A struct in the C programming language is a complex data type declaration that defines a physically grouped list of variables to be placed under one name in a block of memory, allowing the different variables to be accessed via a single pointer, or the struct declared name which returns the same address".

Wikipedia