image

Hvorfor PIM?

Hvorfor er det en fordel at anvende et PIM system i sin e-handelsløsning?

Hvorfor bruge et PIM system?

Stort set alle virksomheder råder over et ERP system til håndtering af data og processer, som vedrører virksomhedens finansielle transaktioner.


Det kunne være systemer som Axapta, Navision, Dynamics, SAP, osv. Et traditionelt ERP system er velegnet til at håndtere data som eksempelvis varenumre, priser, rabatter og lagerbeholdninger.

ERP systemet er derimod mindre anvendeligt til at lagre, strukturere, vedligeholde og distribuere de data, som beskriver virksomhedens produkter. Her kommer PIM ind i billedet.

Hvad er PIM?

En "rigtig" PIM løsning er ikke blot muligheden for at oprette felter ad libitum i en produktdatabase eller i et CMS system.


I et ægte PIM system er hele datastrukturen lavet, så den dynamisk afspejler de behov der er for databearbejdning: Der kan fx. være en god opdeling i produkter og varianter. Logik i hvordan attributter er knyttet til specifikke forretningområder. Mulighed for en logisk styring af "arv", så PIM systemet selv genbruger relevante informationer ned gennem produktstrukturen. Værktøjer til masseopdateringer. Mulighed for multiple markeds og sprogversioner. osv.

Se alle features